Hvad skal vi lave i weekenden?

[Sponsoreret indhold]

Ja, hvad skal vi lige lave i weekenden?

Før jeg blev mor var weekenderne sådan et tidsrum, hvor alle muligheder var åbne. Man kunne sove længe, vågne op uden alarm, og bare blive liggende i sengen indtil man stod op og hyggede med en kop kaffe. Måske havde man lidt tømmermænd, måske skulle man ud og spise lidt brunch med nogle veninder, måske skulle man på loppemarked, måske var der planlagt hovedrengøring og tøjvask, eller måske var der slet ikke planlagt noget overhovedet .

Enter the baby. For nu hvor denne her lille nye eksistens har overtaget både hverdag og weekender, er alt altså vendt lidt på hovedet.

Weekenden er nu blevet det tidsrum, hvor jeg har mest mulig kvalitetstid sammen med min søn og kæreste, og jeg vil egentligt gerne bruge den bedst muligt. Nogle gange kan man godt blive fristet til bare at gå i skjul derhjemme, og hygge med de praktiske gøremål alt i mens rutinerne går sin gang. Andre gange vil man gerne ud og kigge lidt på verden, og hvad der ellers rører sig derude.

Her kommer ”Børn i byen” ind i billedet. Hvis du ikke allerede er bekendt med konceptet (hvilket jeg ikke selv var) vil jeg anbefale dig at tage et kig her.

Børn i byen har været så søde at give mig et medlemskab til deres klub, hvor man får rabat på alt muligt sjovt. Altså, vi snakker Den Blå Planet, Planetarium, Eksperimentarium, diverse museer, lagersalg og meget andet. Det betyder at du for bittesmå 40 kroner om måneden, har mulighed for at få rabat på alskens arrangementer, attraktioner, særudstillinger og alt muligt andet godt målrettet børn. Deres hjemmeside er samtidig et rigtig fint sted at samle inspiration til udflugter, ture og særlige weekendoplevelser.

En lidt hyggelig ekstragevinst ved at melde sig ind i Børn i byen er, at man ved indmeldelse har mulighed for at vælge en velkomstgave – kvit og frit. Jeg valgte et par fine startersko fra Tjubang på Frederiksberg. De er perfekte nu, hvor Bobben så småt er begyndt at øve sig i at gå. Skoene skulle afhentes i selve butikken, hvor en dygtig skokyndig på bedste vis kunne rådgive os til hvilke sko vi skulle vælge.Billedet her er lånt fra Børn i byens hjemmeside
Er man ikke til et par startersko, er der altså pænt mange andre gode ting at vælge imellem

Rundetårn & Sønderjysk kagebord

Vi valgte at afprøve det nye medlemskab første gang lørdag d. 29 december, hvilket også tilfældigvis var min fødselsdag. Perfekt mulighed for at komme lidt ud af vandte rammer, og samtidig hygge os som familie. De eneste krav fra vores side var, at det skulle være hyggeligt, klapvognsvenligt og måske en lille smule fødselsdagsagtigt. Efter at have kigget en masse spændende tilbud igennem, besluttede vi at vi kunne tage et smut i rundetårn (klapvognsvenligt, tjek!) og slutte af med Sønderjysk kagebord på Restaurant Smör på Nationalmuseet (fødselsdagsagtigt, tjek!).

Den Blå Planet fristede, men vi kunne ikke rigtigt overskue mængden af mennesker, der uden tvivl ville befinde sig derude på sådan en lørdag i juleferien. Derudover var Eksperimentarium virkelig også oppe til overvejelse, men i og med at Bobben altså stadig kun er 10 måneder, var vi ikke sikker på, at han reelt set ville få særligt meget ud af det. Det bliver en anden dag om ikke så længe.

Rundetårn var ret hyggeligt. Vi trillede turen op med klapvognen, og Bobben fik lov til at komme ud og nyde udsigten ud af vinduerne i toppen. Stort hit – han er så dejlig nem at gøre glad 🙂

Toppen af København bliver grundigt studeret

Desværre har Restaurant Smör lukket ned for kagebordet, og det var åbenbart ikke blevet opdateret ordentligt på Børn i byens hjemmeside. Vi måtte derfor gå forgæves efter fødselsdagskage. Øv Bøv (Jeg spiste 2 træstammer fra lagkagehuset da jeg kom hjem, så #nopity). Til gengæld fik Bobben endnu en gang lov til at slå sine folder på Nationalmuseet, og nød udsigten fra trappen udover hallen.

Jeg er allerede i gang med at planlægge den næste tur med Børn i byen.

Jeg har forresten lavet en anmeldelse af medlemskabet hos Børn i byen. Følg med hos Momster Test, hvor anmeldelsen snart bliver udgivet.

Skriv et svar